O nama

Svi imamo svoj cilj, svoju viziju, svoju misiju i to je isto i sa potragom nekretnine, koja bi zadovoljila naše stambene potrebe, bilo da je to stan, kuća ili zemljište. Ali kad vizija postane ideja i kad se ta ideja pretvori u stvarnost, tu nastupamo mi kao mala svjetla točka, u ovom moru zvanom veliki svijet nekretnina, kako bi Vama koji upravo ovo čitate, pomogli pri realizaciji, da san napokon postane java.

Smjestili smo se u Istri, našoj Toscani, kako je od milja volimo nazvati, precizniji u malenom naselju na najzapadnoj rtu Hrvatske, Savudrija, pokraj Umaga.

Siparis real estate nije još jedna agencija za nekretnine, to je mjesto gdje ćete se osjećati kao kod kuće, agencija koja će vam pomoći u pronalasku onoga čemu težite bez imalo muke i sa puno zadovoljstva.

Agenciju vodi diplomirana ekonomistica Petra Travaš, koja se nakon 15 godišnjeg rada u sektoru financija odlučila izaći iz svoje zone komfora i probati nešto novo, i to novo traje nekoliko godina bez ikakve grižnje savjesti.

Njezin je cilj pronaći savršenu nekretninu za svog klijenta, a najveće zadovoljstvo vidjeti osmjeh na licu zadovoljnog klijenta.

Obratite nam se sa povjerenjem i dokazat ćemo Vam da ovo nije još jedna tipična agencija za nekretnine .

OIB: 43182821652

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".